maanantai 28. toukokuuta 2018

Ensimmäinen työharjoittelu

Tässä yksi tekemistäni leikkauksista. Hiuksia lähti n. 15cm
Ensimmäinen työharjoitteluni oli tämän vuoden keväänä. Olin harjoittelemassa Kaunotar&Komistus nimisessä liikkeessä. Liike on keskikokoinen,siellä on 3 asiakaspaikkaa ja harjoitteluni aikana paikalla oli yksi työntekijä.  Viihdyin erittäin hyvin ja sainkin hyvän katsauksen liiketyöhön tämän yhdeksän päivän aikana joina olin harjoittelemassa.
Pääsin tekemään monipuolisesti erilaisia hommia. Aloittelin seuraamalla asiakastilanteita ja käytettäviä tekniikoita. Päivittäisiä liikkeen ylläpitotöitä tein myös koko harjoitteluni ajan, kuten välineiden pesua ja muuta siistimistä.
Sain mahdollisuuden tehdä itse asiakastöitä omien taitojen niin salliessa. Yhteensä tein neljä erilaista leikkausta. Kolme erilaista naisten leikkausta ja yhden miesten perusleikkauksen. Väriasiakkaita sain kaksi, sekä yhden kampauksen. Oikeiden asiakastöiden tekeminen kampaamossa oli omalta osaltaan hieman jännittävää, sillä ne olivat ensimmäiset työt jotka tein koulutilojen ulkopuolella. Kaikki näistä onnistuivat hyvin ja onnistuminen tuokin lisäinnostusta tekemiseen.
Pidän työharjoitteluani kaikin puolin onnistuneena ja paljon opettavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen työharjoittelu

Tässä yksi tekemistäni leikkauksista. Hiuksia lähti n. 15cm Ensimmäinen työharjoitteluni oli tämän vuoden keväänä. Olin harjoittelemassa...